Jobba som sjuksköterska hos oss!

För sökande personal

Är du en erfaren och duktig specialist inom ditt område ska du självklart bli en av oss!

 

Operationskonsulterna Stockholm AB är specialister på operationssjukvård. Vi är ett team av medarbetare inom alla personalkategorier på operationsavdelningen; Operationssjuksköterskor, Narkossjuksköterskor, Operationsundersköterskor och postop-sjuksköterskor. Samtliga har lång erfarenhet inom sin specialitét och kan snabbt sätta sig in i en ny arbetsplats.

Vi bemannar även intensivvårdsavdelningar runt om i landet med IVA-sjuksköterskor och förlossningsavdelningar med barnmorskor. Hos oss arbetar även specialistsjuksköterskor inom akut, röntgen, distrikt med flera specialiteer samt allmänsjuksköterskor för arbete på vårdavdelningar och mottagningar.

Vi tar ansvar och tar väl hand om våra anställda. Alla som arbetar för oss är försäkrade via Salus Ansvar. Du kommer få OB-erättning som är högre än kollektivavtalet. Vi förhandlar fram rätt lön för just dig!

Hos oss är det du själv som väljer hur mycket och hur ofta du vill jobba. Du kanske vill jobba lite extra när det passar dig eller så vill du frilansa helt och hållet under en period och kan jobba heltid hos oss. Är du sugen på att jobba i en annan stad så kan vi ordna det med resor och boende.
För att schemaläggning och tidrapportering ska gå så smidigt som möjligt använder vi tidrapporteringssystemet TimeZynk.

Alla anställda i Operationskonsulterna får en egen inloggning och laddar ner en app till sin smartphone där man registrerar sin tillgänglighet. Alla uppdrag läggs in i systemet av oss på kontoret och matchas med personalens inlagda tillgänglighet och kompetens och meddelande sänds ut till alla som matchar behovet. Anställda svarar JA eller NEJ på förfrågan och bokning görs med den som först svarat JA. Schemat ligger i systemet och när man arbetad dagens pass så trycker man på ”Rapportera” i sin app och rapporterar på så sätt in sin arbetade tid. Alla inmatningar i systemet utgör underlag för lön. Här läggs även sjukdom, semester och ledigheter in. För de som ej har smartphone går det bra att fylla i motsvarande på sin dator.

Har du gått i pension men vill fortsätta jobba enligt dina egna villkor så är du jättevälkommen till oss!

Eftersom arbete som hyr-personal innebär att man snabbt ska finna sig i nya arbetsplatser så måste man såklart vara trygg i sin yrkesroll och det är därför som vi önskar att våra medarbetare har minst 5 års yrkeserfarenhet.

Vi har valt att ha en slimmad organisation med korta beslutsvägar och det gör att vi som driver bolaget också arbetar praktiskt ute på sjukhus och kliniker så därför kan det ibland vara svårt att nå oss per telefon men det går alltid bra att maila eller smsa oss eller lämna meddelande så ringer vi upp så fort det är möjligt!

Vi ser fram emot att höra från Dig!

Om ni ej får återkoppling av oss per mail eller telefon inom 3 dagar så kontakta oss vänligen igen via telefon eller mail då det kan vara så att er ansökan ej kommit fram

TOP